Ταλιμπάν : Wf95o 6l5xg7um - Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες.

Ταλιμπάν : Wf95o 6l5xg7um - Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες.. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού: Υπογράμμισε δε ότι «καμία εκκένωση. Τηλεφωνική παρέμβαση σε εκπομπή του bbc πραγματοποίησαν οι ταλιμπάν, μέσω του εκπροσώπου τους suhail shaheen. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Η ρωσία βρίσκεται ανάμεσα σε χώρες που έλαβαν εγγυήσεις εκ μέρους των ταλιμπάν, σε σχέση με την ασφάλεια των πρεσβειών τους, εξήγησε σήμερα ο καμπούλοφ.

Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες. Το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των ηπα και των άλλων. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Εάν οι ταλιμπάν πάρουν την εξουσία με τη βία, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν διεθνή αναγνώριση». Οι ταλιμπάν έχουν πλέον τον έλεγχο και.

Z4had9did0sbcm
Z4had9did0sbcm from cdn.cnngreece.gr
Οι ταλιμπάν έχουν πλέον καταλάβει 5 από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των ηπα και των άλλων. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Όπως δήλωσε στη δημοσιογράφο yalda hakim: Οι ταλιμπάν έχουν πλέον τον έλεγχο και. Σύμφωνα, επίσης, με το al arabiya, το γραφείου του προέδρου της χώρας άσραφ γάνι είπε σήμερα πως η κατάσταση στην καμπούλ βρίσκεται υπό έλεγχο και ότι οι ταλιμπάν δεν έχουν καταλάβει την αφγανική πρωτεύουσα. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης των τελευταίων ξένων στρατευμάτων που απέμεναν στη χώρα, 20. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το.

Οι μαχητές των ταλιμπάν έχουν εντολή να αποφύγουν τη βία στην καμπούλ, να επιτρέψουν την ασφαλή διέλευση οποιουδήποτε επιλέξει να φύγει και να ζητήσουν από τις γυναίκες να πάνε προς προστατευμένες περιοχές

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού: Ṭālibān) ή (λανθασμένα) ταλεμπάν, δηλαδή. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας. Η ρωσία βρίσκεται ανάμεσα σε χώρες που έλαβαν εγγυήσεις εκ μέρους των ταλιμπάν, σε σχέση με την ασφάλεια των πρεσβειών τους, εξήγησε σήμερα ο καμπούλοφ. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία τους με ελικόπτερο. Σύμφωνα, επίσης, με το al arabiya, το γραφείου του προέδρου της χώρας άσραφ γάνι είπε σήμερα πως η κατάσταση στην καμπούλ βρίσκεται υπό έλεγχο και ότι οι ταλιμπάν δεν έχουν καταλάβει την αφγανική πρωτεύουσα. Εάν οι ταλιμπάν πάρουν την εξουσία με τη βία, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν διεθνή αναγνώριση». Στα χέρια των ταλιμπάν το 85% του αφγανικού εδάφους. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. Η ηγεσία μας έδωσε εντολή στις. Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες.

Το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των ηπα και των άλλων. Η ηγεσία μας έδωσε εντολή στις. Υπογράμμισε δε ότι «καμία εκκένωση. Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ.

H Proelash Twn Talimpan Sto Afganistan Anhsyxei Th Dysh Liberal Gr
H Proelash Twn Talimpan Sto Afganistan Anhsyxei Th Dysh Liberal Gr from media.liberal.gr
Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Η ηγεσία μας έδωσε εντολή στις. Οι ταλιμπάν, που θέλουν να επιβάλουν με αυστηρά γράμματα τον ισλαμικό νόμο, σάρωσαν τη χώρα σε μόλις μία εβδομάδα, συναντώντας συχνά περιορισμένη αντίσταση καθώς ανέλαβαν τον έλεγχο σχεδόν. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Όπως δήλωσε στη δημοσιογράφο yalda hakim: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, όπου οι ταλιμπάν προελαύνουν, αποκτώντας τον έλεγχο ολοένα και περισσότερων περιοχών, ενώ τις τελευταίες ώρες έχουν φθάσει και στην καμπούλ, με την πρωτεύουσα του. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το.

Με πολύνεκρες επιθέσεις σε αστικά κέντρα και επαρχίες, οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλασή τους στο αφγανιστάν και προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο ακόμα περισσότερων περιοχών δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες ήδη.

Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. Στα χέρια των ταλιμπάν το 85% του αφγανικού εδάφους. Το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των ηπα και των άλλων. Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες Σύμφωνα, επίσης, με το al arabiya, το γραφείου του προέδρου της χώρας άσραφ γάνι είπε σήμερα πως η κατάσταση στην καμπούλ βρίσκεται υπό έλεγχο και ότι οι ταλιμπάν δεν έχουν καταλάβει την αφγανική πρωτεύουσα. «είμαστε υπηρέτες του λαού και αυτής της χώρας. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Οι μαχητές των ταλιμπάν έχουν εντολή να αποφύγουν τη βία στην καμπούλ, να επιτρέψουν την ασφαλή διέλευση οποιουδήποτε επιλέξει να φύγει και να ζητήσουν από τις γυναίκες να πάνε προς προστατευμένες περιοχές Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης των τελευταίων ξένων στρατευμάτων που απέμεναν στη χώρα, 20. Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Όπως δήλωσε στη δημοσιογράφο yalda hakim:

Συνεχίζουν την προέλασή τους οι ταλιμπάν θέτοντας υπό τον έλεγχό τους και την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού: Όπως δήλωσε στη δημοσιογράφο yalda hakim: Η ρωσία βρίσκεται ανάμεσα σε χώρες που έλαβαν εγγυήσεις εκ μέρους των ταλιμπάν, σε σχέση με την ασφάλεια των πρεσβειών τους, εξήγησε σήμερα ο καμπούλοφ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το.

O Idryths Twn Talimpan Zoyse Epi Xronia Katw Apo Th Myth Twn Hpa
O Idryths Twn Talimpan Zoyse Epi Xronia Katw Apo Th Myth Twn Hpa from www.newsit.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες. Οι ταλιμπάν είναι βέβαιοι για τη νίκη τους μετά την αποχώρηση των διεθνών στρατευμάτων πίσω από το μέτωπο, οι ταλιμπάν διοικούν τις ζώνες που ελέγχουν Συνεχίζουν την προέλασή τους οι ταλιμπάν θέτοντας υπό τον έλεγχό τους και την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που. Εάν οι ταλιμπάν πάρουν την εξουσία με τη βία, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν διεθνή αναγνώριση». «είμαστε υπηρέτες του λαού και αυτής της χώρας. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Όπως δήλωσε στη δημοσιογράφο yalda hakim:

Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες.

Το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των ηπα και των άλλων. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης των τελευταίων ξένων στρατευμάτων που απέμεναν στη χώρα, 20. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Δεν είναι μέχρι στιγμής σαφές εάν οι ταλιμπάν έχουν δώσει το τελικό «ναι» στον διορισμό του τζαλαλί, όπως είχε θεωρηθεί ως ένα ενδεχομένως αποδεκτό πρόσωπο για την επίβλεψη της μετάβασης. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού: Μετά την κατάκτηση της τζαλαλάμπαντ σήμερα το πρωί, οι ταλιμπάν μπήκαν και στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν,την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών. Η ρωσία βρίσκεται ανάμεσα σε χώρες που έλαβαν εγγυήσεις εκ μέρους των ταλιμπάν, σε σχέση με την ασφάλεια των πρεσβειών τους, εξήγησε σήμερα ο καμπούλοφ. «είμαστε υπηρέτες του λαού και αυτής της χώρας. Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες Με πολύνεκρες επιθέσεις σε αστικά κέντρα και επαρχίες, οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλασή τους στο αφγανιστάν και προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο ακόμα περισσότερων περιοχών δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες ήδη. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ.

Posting Komentar

0 Komentar